Selectați limba: Romana Magyar English Bulgara
Orar: 08.00 - 16.30 
Produse
Produse

 

Cuplaje dintate autolubrefiante Sapit Flex 7 Mar 2018

Cuplaje dintate autolubrefiante Sapit Flex

Cuplaje dintate autolubrifiere sapit flex

Cuplajele dintate cu autolubrefiere Sapit Flex se compun dintr-un manson si un butuc dintat, iar transmiterea miscarii se face cu ajutorul unui inel dintat interschimbabil confectionat dint-un material rezistent autolubrefiant. Ca urmare a acestei constructii cuplajul poate fi folosit la turatii reversibile, diminuand efectele acestor incarcari neregulate.
Cuplajele autolubrafiante compenseaza abaterile ce pot aparea intre elementele cuplate, abateri datorita pozitionarii reciproce sau din cauza dilatarii termice etc.

De ce recomandam produsele SAPIT-FLEX?

  • Prin forma speciala se asigura o durata de functionare indelungata, partile metalice nu ajung in contact direct nici in cazul in care elementele de transmitere a momentului se deterioreaza.
  • Elementele de forma cilindrica prin care se transmite momentul de torsiune sunt confectionate dintr-un material special autolubrefiant pot compensa si deplasari axiale, functionare telescopica.
  • Temperatura de lucru este cuprinsa in intervalul de -20°C si +80°C

SERII DISPONIBILE

Seria DNSA compusa din doua elemente

Se recomanda in situatii in care momentele transmise nu sunt mari si elementele componente ale transmisiei se pot deplasa axial pentru a face reparatii sau modificari.

Cuplaje dintate autolubrifiere sapit flex

Seria DNS, compusa din trei elemente

Shimbarea elementelor transmisiei se poate face fara indepartarea, deplasarea axiala a uneia dintre elemente.

Cuplaje dintate autolubrifiere sapit flex

Cuplajele Sapit Flex au fost proiectate cu scopul de a fi utilizate in diferite domenii cu cerintele specifice aferente.

MAI MULTE INFORMATII AICI →

Varianta de baza are ca material otel C 45 UNI EN 10083/1, insa se poate solicita in caz de nevoie si din otel inoxidabil sau si cu certificare ATEX 94/9/CE.

Aveti intrebari?

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.
Telefon: 0264 334313
Email: varga.j@powerbelt.ro sau varga.r@powerbelt.ro


Înapoi la pagina principală

Despre noi

Power Belt SRL este o companie inființată în 1999, cu capital integral privat, care a început activitatea comercială în domeniul curelelor de transmisie. Oferta noastră de produse a cunoscut o continuă dezvoltare în perioada care a trecut, astfel încât astăzi avem o gama largă de produse din domeniul transmisiilor mecanice și ale altor produse industriale.

Mai multe detalii despre firmă